LaTeX forum ⇒ MiKTeX and proTeXtMiktex - Bold and italic texts are not working, but works in Overleaf

Information and discussion about MikTeX distribution for Windows and the related proTeXt: Installing, updating, configuring
THorto
Posts: 2
Joined: Tue Jun 25, 2024 9:09 pm

Miktex - Bold and italic texts are not working, but works in Overleaf

Postby THorto » Tue Jun 25, 2024 9:15 pm

I am using Mikatex and I am having problems because in the template bellow the italic and bold fonts are not working at all.

I am using the following template, that in Overleaf shows the bold and italic texts correctly.
https://www.overleaf.com/latex/template ... hbmbvzpttw

But in Overleaf it works.

I already tried reinstalling Miktex and all compilers available there.

Does anybody have any idea on how to make it work in Miktex ?

Thank you !

Recommended reading 2024:

LaTeXguide.org • LaTeX-Cookbook.net • TikZ.org
LaTeX Beginner's Guide LaTeX Cookbook LaTeX TikZ graphics
User avatar
Stefan Kottwitz
Site Admin
Posts: 10199
Joined: Mon Mar 10, 2008 9:44 pm

Miktex - Bold and italic texts are not working, but works in Overleaf

Postby Stefan Kottwitz » Thu Jun 27, 2024 10:02 am

Hi THorto,

welcome to the forum!

Can you post the .log file here as an attachment? The attachment link is below the text edit field when writing a post. The log file may contain warnings, such as missing fonts for italic and bold.

Stefan
LaTeX.org admin

THorto
Posts: 2
Joined: Tue Jun 25, 2024 9:09 pm

Miktex - Bold and italic texts are not working, but works in Overleaf

Postby THorto » Sat Jul 06, 2024 10:12 pm

Hello,
I renounced using Miktex and moved to Texlive.

In Texlive I don´t have those issues.

We can consider the issue solved.

Thank you!


Return to “MiKTeX and proTeXt”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests