LaTeX forum ⇒ Text FormattingHorizontal aligning superscript & subscript before a symbol Topic is solved

Information and discussion about LaTeX's general text formatting features (e.g. bold, italic, enumerations, ...)
User avatar
cgnieder
Site Moderator
Posts: 1988
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:27 pm

Re: Horizontal aligning superscript & subscript before a sym

Postby cgnieder » Sun Sep 09, 2012 10:05 pm

Ah, that was a misunderstanding on my part. Here you go:

  1. \documentclass{article}
  2. \usepackage[version=3]{mhchem}
  3. \begin{document}
  4. \ce{^{$k$}_{$l$}S}
  5. \end{document}
Clemens
------------------------------
chemmacros · chemformula · leadsheets · xsim

Tags:

User avatar
cgnieder
Site Moderator
Posts: 1988
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:27 pm

Postby cgnieder » Wed Sep 12, 2012 9:20 pm

complexbuttons wrote:I cannot troubleshoot why \ch doesn't work, because the error message is too long to fit in the notification window, and it has no scrollbar. The preamble has \usepackage{chemmacros}.


The error message is (like all error messages) written to the log file. You can open it in an editor and have a look.

Regards
Clemens
------------------------------
chemmacros · chemformula · leadsheets · xsim

complexbuttons
Posts: 7
Joined: Sun Aug 19, 2012 10:41 pm

Postby complexbuttons » Thu Sep 13, 2012 2:23 am

Thank you for your help! Unfortunately now prescript again doesn't work, and the error file is 56 k long.

EDIT: In fact, OooLaTeX has completely stopped working, always producing an error message.

EDIT 2: Removed tensor package from preamble. It prevented even 1+1 from working. Now the 1+1 and even \prescript do work. I managed to get the big character as non-italics! Thank you very much!
Attachments
tmpfile.log
(55 KiB) Downloaded 136 times


Return to “Text Formatting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests