LaTeX forum ⇒ LEdLeD crashing?

Information and discussion about LEd, an integrated LaTeX environment for Windows
yostsa
Posts: 11
Joined: Sat Apr 12, 2008 8:04 pm

LeD crashing?

Postby yostsa » Mon Apr 14, 2008 4:32 am

Weird stuff...I've been using this app for over a year with above average satisfaction, but the other day, as I was putting together a sample template for my students, the editor kept crashing on me. I tried upgrading LEd, and even did a clean uninstall of both LEd and MikTeX 2.5 (I know it's an old version, but 2.6 didn't seem to work on my XP Tablet OS, and I didn't want to chance it with 2.7), reinstalling both, with same result.

Anyone else ever have this happen?

I've switched to TeXnicCenter, but I miss the BibTeX authoring prompts...
-- Sandy

Bennn
Posts: 4
Joined: Fri May 23, 2008 2:44 pm

Postby Bennn » Sat May 24, 2008 7:16 pm

Hi

This doesn't answer your main question and you might have heard about this. But if you are missing decent Bibtex handling then use Jabref for organising your Bibtex references.

Bennn

User avatar
Stefan Kottwitz
Site Admin
Posts: 9434
Joined: Mon Mar 10, 2008 9:44 pm

Postby Stefan Kottwitz » Sun May 25, 2008 4:15 am

Hi Sandy,

perhaps you are working with TeXnicCenter now. Just in case you still want to use the LEd: what version of LEd did you use that crashed repeatedly? When did it crash, following what actions? Did you get error messages, what appeared inside the logfile?
I am not using Windows now, but it could be somebody else has an adivce if you provide more information. Visit the LEd homepage for latest releases and patches.

One note for readers: the question was posted to the LeD forum too, just an information for the case that there may be given a solution.

Stefan
Site admin

yostsa
Posts: 11
Joined: Sat Apr 12, 2008 8:04 pm

Postby yostsa » Sun May 25, 2008 9:43 pm

Thanks, Stefan!

I did switch to TeXnicCenter, and recently re-imaged my pc, so I don't have LeD installed right now, and the log file was written over by a successful run using TeXnicCenter...sorry I can't give you more info...
-- Sandy

User avatar
Stefan Kottwitz
Site Admin
Posts: 9434
Joined: Mon Mar 10, 2008 9:44 pm

Postby Stefan Kottwitz » Sun May 25, 2008 10:28 pm

Hi Sandy,

so it's not a current problem any more. For other users encountering the same problem it may be solved by the next LEd updates. ;)

Stefan
Site admin


Return to “LEd”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest