Search found 10 matches

by SteveG
Fri Mar 26, 2010 7:04 pm
Forum: General
Topic: Compiling TeXnicCenter - error code, subversion build number
Replies: 4
Views: 2303

Re: Compiling TeXnicCenter - error code, subversion build nu

Hello Sergiu,

yes, already read that howtos.
That was not the reason.
The main point is to _not_ modify the win7 SDK
installation and the Vista SDK doesn't work. The
source code is very dependent to that Win7 SDK.
Anyway. Now it's working. Thanks to all.
by SteveG
Sun Feb 07, 2010 11:20 pm
Forum: General
Topic: Compiling TeXnicCenter - error code, subversion build number
Replies: 4
Views: 2303

Re: Compiling TeXnicCenter - error code, subversion build number

Hello Sergiu, today I updated to version 1093 and the command "SubWCRev ." gives the following output: ---snip--- D:\texniccenter_trunk>SubWCRev . SubWCRev: 'D:\texniccenter_trunk' Last committed at revision 1093 Updated to revision 1093 ---snap--- The version.h file exist, but still get m...
by SteveG
Fri Jan 22, 2010 4:52 pm
Forum: General
Topic: Compiling TeXnicCenter - error code, subversion build number
Replies: 4
Views: 2303

Compiling TeXnicCenter - error code, subversion build number

Hello, I still get the Error Error 26 error PRJ0019: A tool returned an error code from "Writing Subversion Build Number" TeXnicCenter TeXnicCenter if I try to compile "Unicode Release" "Win32" of the actual revision 1090 This was partially discussed in http://www.latex...
by SteveG
Fri Nov 13, 2009 4:02 pm
Forum: Development
Topic: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues
Replies: 63
Views: 42139

Re: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues

Hello, Remark: The 1064 build (build on Windows 7, Visual Studio 2008sp1, Win SDK 6.1 for Win7) doesn't run on my Windows XP (SP3) Notebook (IBM T42) If I start txc, it dies after the gui is started and the debugger is asking how to debug. The (Alpha) 1012 build works fine with XP, but not the 1064 ...
by SteveG
Wed Nov 11, 2009 6:23 pm
Forum: Development
Topic: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues
Replies: 63
Views: 42139

Re: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues

Hello U-Jean, thanks. Forgot that with the Unicode Debug/Release build configuration. I temporarily installed tortoisesvn tu get the repository. But it would be good if svn would work with every svn Tool, because the tortoise consumes much memory and it isn't really a help. The svn commandline versi...
by SteveG
Tue Nov 10, 2009 11:32 pm
Forum: Development
Topic: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues
Replies: 63
Views: 42139

Re: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues

Hello Sergiu, ok, tried that. But get three errors with IniFile.cpp (MFCExt) (see the attachments and rename the files to *.htm, because *.htm are not allowed and only the debug log of TeXnicCenter Project is included, because the numer of files are limited to 3) And I get an error in the TeXnicCent...
by SteveG
Tue Nov 10, 2009 3:22 pm
Forum: Development
Topic: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues
Replies: 63
Views: 42139

Re: TeXnicCenter 2.0 Alpha 1 - Issues

Hello, I have the same problem and get the same error as sanji Exception code: 0xc0000005 See Screenshot: event_viewer_application_error_texniccenter.jpg After a clean and fresh install of Windows 7 the Texniccenter 2 (1007) was running, without any setup (only msxml4sp2) just from the path where I ...
by SteveG
Wed Jun 03, 2009 1:32 am
Forum: Feature Suggestions
Topic: Save expanded and collapsed state of subfolders
Replies: 0
Views: 1156

Save expanded and collapsed state of subfolders

Hello, the organization with subfolders ist a good idea. But now it would be good if the folders state (e.g expanded) would be stored in the "tps" config file. For example have a look at: http://www.failure.bravehost.com/latex/texnic/index.html It would be good if TeXnicCente would open th...
by SteveG
Sat Jan 03, 2009 5:31 pm
Forum: General
Topic: Word Wrap at fixed column doesn't work
Replies: 1
Views: 1401

Re: Word Wrap at fixed column doesn't work

Hello,

no ideas or does anybody how to patch the source-code
to get this working?

Steve.
by SteveG
Wed Dec 17, 2008 4:35 pm
Forum: General
Topic: Word Wrap at fixed column doesn't work
Replies: 1
Views: 1401

Word Wrap at fixed column doesn't work

Hello, If I set "Options"->"Editor"->"Word Wrap"->"Type of word wrap" to "Wrap at fixed column" (1000) I can't scroll to the end of a line, if the line is larger than the editor window - why? Is this a bug or a feature? And how can I fix it? Steve

Go to advanced search