LaTeX forum ⇒ GeneralDisplay of Appendix Sections

General information and discussion about TeXnicCenter
RobustControlTheory
Posts: 1
Joined: Thu Apr 04, 2013 5:31 am

Display of Appendix Sections

Postby RobustControlTheory » Thu Apr 04, 2013 5:42 am

Hi to everybody

I don't know if this is a bug, but...

Indeed to show the name of section, TexnicCenter show "Missing Section" (left side) :? , but the section is there. This happens after the declaration of the appendix, as seen on the right. :geek:

Should appear this.

Appendix
{

Section "Figuras"

Section "Cuadros"

}

but appear

Apendix
{
Section "Figuras"

}

Section "Cuadros"

Image


Thanks, RCT.

Tags:

MartinC
Posts: 152
Joined: Wed Jan 17, 2007 10:09 pm

Postby MartinC » Thu Apr 04, 2013 9:22 pm

You could post a minimal working example that displays this problem.

acherubini
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2016 7:37 pm

Postby acherubini » Tue Jun 21, 2016 7:44 pm

I am also encountering this problem. It immediately springs up if you try to use create a new project with the basic article template.
I have installed TeXnic and the recommend miktex distribution just a few days ago, so I should have the most recent files. I am in windows7.
I will try to post a screenshot in next post

acherubini
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2016 7:37 pm

Postby acherubini » Tue Jun 21, 2016 7:46 pm

sorry but I don't know how to post a picture. anyway, if anybody would like to help, it should be possible to reproduce the problem just by creating a new project with the basic article template

User avatar
Stefan Kottwitz
Site Admin
Posts: 8522
Joined: Mon Mar 10, 2008 9:44 pm
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Postby Stefan Kottwitz » Tue Jun 21, 2016 9:22 pm

Welcome to the forum!

Well, at least I don't sit around waiting that I can re-create other peoples' problems with much own effort to save other peoples' time. ;-)

I focus on clear questions with sufficient information, to help as much as possible with efficiency.

Screenshots can be posted via the "Upload attachment" link below the text edit field, when writing. Minimal example and screenshot can motivate a quick reader to answer.

Stefan
Site admin

acherubini
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2016 7:37 pm

Postby acherubini » Tue Jun 21, 2016 11:15 pm

Thanks Stefan - I attach the screenshot here.
Steps to reproduce it:
- latest texnixcenter and miktex
- select menu/file/new project
- choose the "basic article" template from "English advanced"
- give it a name, OK
you will see in the Outline that the Appendix shows 2 Missing sections.

I have tried to find the problem, and have managed to remove all the warnings (10) and bad boxes (3), but the problem does not go away. I am not a Tex expert alas though.

Any help would be welcome - thanks in advance
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (142.78 KiB) Viewed 2139 times

User avatar
Stefan Kottwitz
Site Admin
Posts: 8522
Joined: Mon Mar 10, 2008 9:44 pm
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Postby Stefan Kottwitz » Tue Jun 21, 2016 11:28 pm

I don't have TeXnicCenter here on this computer... it may be telling a correct warning - perhaps the template contains an error. Can you post the code?

Stefan
Site admin

acherubini
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2016 7:37 pm

Postby acherubini » Tue Jun 21, 2016 11:33 pm

I attach below the tex file with that template - I hope that's what you mean
Attachments
a.tex
(11.91 KiB) Downloaded 37 times

acherubini
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2016 7:37 pm

Postby acherubini » Sun Jun 26, 2016 12:50 pm

I have looked again myself, but cannot find the cause of the problem. If anybody can help, and needs more than the .tex file posted above, or a clearer description of the problem, please let me know.

Thanks again in advance


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests