LaTeX forum ⇒ Texmaker and TeXstudioProblem while compiling

Information and discussion about Texmaker, an integrated LaTeX environment for several platforms, and the related TeXstudio
User avatar
thomasb
Posts: 76
Joined: Thu Aug 03, 2017 10:54 am
Location: france

Problem while compiling

Postby thomasb » Sun Aug 27, 2017 2:07 pm

Tolaso wrote:... what tl version do you have ?
W7 & Miktek 2.9 !
Emacs blocks the update with a handle un Miktek filesystem, try updating once everything is closed.

Tags:

Tolaso
Posts: 31
Joined: Tue Dec 20, 2016 12:23 am

Postby Tolaso » Sun Aug 27, 2017 2:29 pm

I am using the package for inserting fonts instead of words ... take a look at the document here.

User avatar
Johannes_B
Site Moderator
Posts: 3551
Joined: Thu Nov 01, 2012 4:08 pm

Postby Johannes_B » Sun Aug 27, 2017 2:38 pm

So you use the symols only on one page. Have you tried overleaf?

I would go there to create the titlepage, grab the pdf and use package pdfpages to input the ready pdf in the document. Especially, if updating the system is critical.

This way is also recommended in the LaTeX wikibook about titles.
The smart way: Calm down and take a deep breath, read posts and provided links attentively, try to understand and ask if necessary.

Tolaso
Posts: 31
Joined: Tue Dec 20, 2016 12:23 am

Postby Tolaso » Mon Aug 28, 2017 11:28 am

No ,

I am using the symbols in the entire document ( second page , footnotes , appendix) . Yes, I went for overleaf at the moment to fix the issue till I complete update my distribution.


Return to “Texmaker and TeXstudio”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest