Search found 44 matches

by propell
Tue Jan 20, 2009 3:42 pm
Forum: Comments & Wishes
Topic: Redirect old urls
Replies: 1
Views: 1724

Redirect old urls

Google has indexed most of the LaTeX-community forum posts. Unfortunately the old URLs does not work anymore, like for instance this URL: http://www.latex-community.org/viewtopic.php?f=31&t=14 Is it possible to add a permanent redirect(HTTP 301) from old urls to new ones? This way you will not l...
by propell
Fri Jan 16, 2009 10:56 am
Forum: Graphics, Figures & Tables
Topic: Install TikZ signalflow library with TexnicCenter
Replies: 1
Views: 900

Re: Problem with library

As a start, try putting the library files in the same directory as your main document.

- Kjell Magne Fauske
by propell
Wed Jan 14, 2009 6:54 pm
Forum: Community talk
Topic: The new Forum Face
Replies: 16
Views: 9541

Re: The new Forum Face

Sven wrote:
OK, now I have found a clean solution regarding the width: The page width will now scale to your browser window's width with some upper (~1200px) and lower (~830px) bounds to ensure a good layout.


Excellent! Much better now.

- Kjell Magne
by propell
Wed Jan 14, 2009 10:48 am
Forum: Community talk
Topic: The new Forum Face
Replies: 16
Views: 9541

Re: The new Forum Face

Congratulations on the new design. It is looking great!

A notable difference is the fixed width design of the forum. Personally I prefer more horizontal space for the posts. Maybe you could remove the right sidebar in the forum section to get more space?

Regards,
Kjell Magne Fauske
by propell
Sat Nov 08, 2008 8:11 pm
Forum: Document Classes
Topic: tikz + foreach question
Replies: 1
Views: 1590

Re: tikz + foreach question

I don't have any clear answers to your question. The example in the following link is related and may give you some hints on how to solve your problem:

http://www.texample.net/tikz/examples/prims-algorithm/



- Kjell Magne Fauske
by propell
Thu Oct 30, 2008 2:34 pm
Forum: Document Classes
Topic: Problem with dot2texi.sty
Replies: 9
Views: 5838

Re: Problem with dot2texi.sty

Have you made any progress on the graph layout? I did a few experiments, but could not get any good results. I think the key is to use the rank parameter in some way. Again I recommend asking for help on the Graphviz mailing list. They are usually very helpful: https://mailman.research.att.com/mailm...
by propell
Sat Oct 25, 2008 2:52 pm
Forum: Document Classes
Topic: Problem with dot2texi.sty
Replies: 9
Views: 5838

Re: Problem with dot2texi.sty

Thanks. Should I remove the % comment marker, or leave it there? You should leave the %, I do have one more question about the package itself: Is there a way to align the nodes in a graph on the same horizontal (or vertical) plane, other than using the hierarchical layout? All the layout is done by...
by propell
Thu Oct 23, 2008 9:40 am
Forum: Document Classes
Topic: Problem with dot2texi.sty
Replies: 9
Views: 5838

Re: Problem with dot2texi.sty

I'm glad that it works now.

Here is a tip that may come in handy. Instead of enabling shell escape in the build profile, you can include the following code at the top of your document:

  1. %& -shell-escape
  2. \documentclass{article}
  3. \usepackage[]{dot2texi}
  4. ...



- Kjell Magne
by propell
Wed Oct 22, 2008 9:24 pm
Forum: Document Classes
Topic: pgf/TikZ installation issues
Replies: 1
Views: 3624

Re: pgf/TikZ installation issues

I recommend taking a look in the pgf-users mailing list archives. Installation related questions appear there regularly: http://www.nabble.com/forum/Search.jtp?forum=3583&local=y&query=installation There is also this thread: http://www.cqf.info/forum/viewtopic.php?t=4014 If you have to insta...
by propell
Wed Oct 22, 2008 9:17 pm
Forum: Document Classes
Topic: Problem with dot2texi.sty
Replies: 9
Views: 5838

Re: Problem with dot2texi.sty

Sorry to hear that you have problems with my dot2texi.sty class. I tried your example in winedt and it worked fine. As you suspect, this is probably a configuration issue. Here is how my PDFTexify is configured: texifysettings.png Not sure if this helps, but if you load dot2texi.sty with the debug o...

Go to advanced search